25 en 26 augustus: Kunst in Ootmarsum 2018

Kunst in Ootmarsum

Ook dit jaar neem ik weer deel aan Kunst in Ootmarsum!

Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen.

In 2018 is het thema: ‘Kunst uit het oosten’. Ik heb tijdens de kunstdagen weer een paar leuke aanbiedingen.

Vrijdag kan ik niet, ik ben alleen zaterdag en zondag aanwezig.

 

Wanneer:

vrijdag 24 augustus van 12.00 – 18.00 uur

zaterdag 25 augustus van 12.00 – 18.00 uur  – Ben ik aanwezig

zondag 26 augustus van 12.00 – 18.00 uur    – Ben ik aanwezig

Waar: kunstkraam 155 aan de Ganzenmarkt in Ootmarsum | zie plattegrond

Klik hier voor de site van Kunst in Ootmarsum

Klik hier voor het speciale magazine met plattegrond en informatie. 

Kunst in de Kerk

Tijdens het weekend van Kunst in Ootmarsum zal ik ook exposeren in de Protestantse gemeente in Ootmarsum. De kerk organiseert altijd in het ‘Kunst-in-Ootmarsum’-weekend ‘kunst in de kerk’. De kerk ligt in het centrum van Ootmarsum en ligt mooi in de ‘Kunst in Ootmarsum’-route.

Nederlands hervormde kerk, Ganzenmarkt 31, 7631 EM Ootmarsum

 

 

IMPRESSIE 2017

Hier een korte impressie van 2017.