Kunst in Ootmarsum 2016

Kunst in Ootmarsum

En het was weer een prachtig weekend! Fantastisch weer, mooie gesprekken en leuke mensen ontmoet. Enorm veel kaarten verkocht en ‘geïnteresseerde’ gesprekken gehad, tot tranen toe bewogen over mijn schilderijen. Mooi om mee te maken en iets om dankbaar voor te zijn. Ik zie al weer uit naar volgend jaar.

Dit jaar neem ik weer deel aan Kunst in Ootmarsum! Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Het artistieke buitengebeuren wordt alweer voor de 34e keer gehouden. Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen. In 2016 is het thema: ‘Kunst, …… Natuurlijk, Groen’, een fleurig thema dat als een rode draad door de presentaties zal gaan lopen. Een bont palet van schilderijen, keramiek, beeldhouwwerken, glaskunst, edelsmeden en vele andere bijzondere kunstvormen zal er bewonderd kunnen worden.

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus, exposeer ik met een aantal werken in een mooie pagodetent. Ook zal ik mijn gedrukte en handgeschilderde kunstkaarten bij mij hebben. Het beloofd weer een mooi weekend te worden en je bent van harte welkom.

 

Ik heb een speciaal themawerk geschilderd: ‘BovenNatuurlijk’. Klik hier voor meer info…BertineKetelaar_BovenNatuurlijk_wtrmrk

 

 

 

Wanneer:

vrijdag 26 augustus van 12.00 – 18.00 uur

zaterdag 27 augustus van 12.00 – 18.00 uur

zondag 28 augustus van 12.00 – 18.00 uur

Waar: Pagodetent nr. 236 aan de Putstraat | Centrum van Ootmarsum (zie ook plattegrond)

Bel mij even, als je mij niet kan vinden: 06 42200314.

 

Bekijk het Magazine Kunst in Ootmarsum: klik hier  | met daarin mijn themawerk en een mooi stuk over ‘Kunst in de Kerk’ op pagina 58 en 59 

Kunst in de Kerk

Tijdens het weekend van Kunst in Ootmarsum zal ik ook een werk exposeren in de Protestantse gemeente in Ootmarsum. De kerk organiseert altijd in het ‘Kunst-in-Ootmarsum’-weekend ‘kunst in de kerk’. Vanwege het lustrum hangt er dit jaar werk van kunstenaars van de afgelopen vijf jaar. De kerk ligt in het centrum van Ootmarsum en ligt mooi in de ‘Kunst in Ootmarsum’-route.

nederlands hervormde kerk, Ganzenmarkt 31, 7631 EM Ootmarsum